‘¡Se te ve el cartón!’ O la democràcia alopècica

‘¡Se te ve el cartón!’ O la democràcia alopècica

El meu millor amic té l’eterna mania de recordar-nos als que anem escassos de cabell (o als que en tenim menys que la mitjana, almenys) el poc temps que ens queda per gaudir de la nostra frondositat capil·lar. Ens assetja amb expressions encara no incloses a cap diccionari oficial com ‘Tapa’t el chóped´ o ´Se te ve el cartón´, en referència a la closca, tot pronunciant càrton, com si ell fos una espècie d’anglès nadiu.

Més enllà de si a un li agrada o no sentir-se emplaçat per un amic d’aquesta manera (jo ho trobo entranyable), m’agradaria utilitzar aquest cas per explicar un tema cabdal de les nostres societats: la democràcia. Sí, sí, sona una mica estrany, però és que ell em va reptar a fer un article amb contingut acadèmic d’alguna de les seves moltes dèries, com aquesta que he explicat. Repte acceptat, doncs! No sé si destaquem en res de concret, però als que som del Prat de Llobregat és millor que no ens posin reptes esperpèntics davant: solem complir les pitjors expectatives!

Seguir llegint a Finestra d’Oportunitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sergi Morales-Gálvez | Funciona amb WordPress | Disseny web: ConsulTIC.cat